ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНИЙ ФОНД УКРАЇНИ У КИЄВІ: Регіональний ландшафтний парк "Парк партизанської слави"

Що робити з матеріалами демонтованими в ППС?

З 23 квітня 2018 почались роботи з ремонту РЛП “Парк партизанської слави”. Раніше ми вже піднімали питання щодо необхідності цих робіт, особливо зважаючи на те, що їх вартість становить 1,8 мільйони доларів.

Дане питання було почуте багатьма депутатами Дарницького району та представниками Дарницької районної адміністрації, але вплинути на ситуацію так, щоб не переробляти роботи, здійсені в 2007-2008 роках вони не змогли. З мером Кличко ніхто дане питання вирішувати не хоче.

Схоже, що вплинути на ремонт не можливо. Проте є шанс вплинути на те, що буде з матеріалами, які зараз демонтують, наприклад, з тротуарною плиткою і освітленням. Запрошуємо вас заповнити анкету нижче і запропонувати ефективні суспільно цінні (і цінні для нашого РЛП) підходи до використання демонтованих матеріалів.

Публікуємо відповіді, які маємо на даний момент.

Крім цього, закликаємо вас: контролюйте щоб ремонтні роботи, що проводяться в парку, не знищували природу нашого РЛП. Якщо побачите шкідливий вплив ремонту — одразу фотографуйте або записуйте відео і додавайте їх в коментарях до цієї публікації або до наших постів на Facebook-сторінці.

Дякуємо за збереження нашого невеликого простору, де можна відчути гармонію з Природою!

Декілька фото до теми: