ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНИЙ ФОНД УКРАЇНИ У КИЄВІ: Регіональний ландшафтний парк "Парк партизанської слави"

Відзначення Дня Партизанської слави

22 вересня в нашому парку відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Партизанської слави.

На Алеї біля пам`ятного знаку на честь бойової співдружності партизанських бригад з 10:00 до 11:00 відбувався загальноміський урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня Партизанської слави «Подвиг народних месників безсмертний».

dsc_0347  dsc_0373

У заході була запланована участь заступника голови КМДА Поворозника Миколи Юрійовича, директора Департаменту соціальної політики виконавчого органу КМР (КМДА) Крикунова Юрія Володимировича; заступника голови ДРДА Захарченка Петра Петровича, ветеранів підпільно – партизанського руху, активістів громадських організацій, ветеранів війни, представників студентської та учнівської молоді Дарницького району м. Києва.

Було також анонсовано виступ Київського академічного муніципального духовного оркестру в зеленому театрі, однак він не відбувся через погодні умови.

Захід було організовано у звичному для чиновників форматі. Який відсоток учнівської молоді, – а на заході дійсно було декілька класів школярів, – був щиро зацікавлений у тому, що відбувається, сказати складно. Однак для ветеранів, скоріш за все, це була одна з небагатьох нагод відчути себе потрібними та достойними вшанування.

dsc_0359   dsc_0372 dsc_0382   dsc_0386

З рубрики “Неймовірно, але факт”: в цей день в парку включили фонтан, відкрили громадську вбиральню, а в Музей вишикувалась черга відвідувачів – шкода, що таке буває лише декілька разів на рік!

dsc_0395   dsc_0388